Ster Focus 2023 terugkijken

Meld je aan 

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

INTERESSANT VOOR JOU?

Focus 2023 heeft inmiddels plaatsgevonden.

Voor wie is Focus bedoeld?

Ondernemers en marketeers die reclame inzetten op radio, tv of online of dit overwegen. 

Wat kan je verwachten?
Victor Mids dook samen met de NPO en Ster in ‘De magie van aandacht’. Waar moeten merken en organisaties de aandacht op leggen in 2023? Welke (nieuwe) NPO-programma’s worden echte aandachttrekkers? En welke waardevolle tips zijn er om commercials in het oog te laten springen? 

​​​​​​​Vanaf het Media Park bespraken Ster-directeur Frank Volmer en salesmanagers Sabrina Pieters en Pim van Midde de antwoorden op deze vragen. Zij gingen in op de ontwikkelingen in de media- en advertentiewereld en blikten vooruit op het nieuwe aanbod van Ster in 2023.  

NPO-voorzitter Frederieke Leeflang schoof aan om de visie van de NPO te delen en NPO-directeuren video Frans Klein en audio Jurre Bosman vertelden meer over de kansen in de NPO-programmering.

Research consultant van Ster, Sheng Song, deelde nieuwe waardevolle en praktische inzichten voor meer aandacht voor je tv- en/of radiocommercial op basis van recent uitgevoerd neuro-onderzoek. Hoe kun je bijvoorbeeld via je campagneplanning of -creatie de kans op aandacht voor je commercial vergroten?

Kortom een programma boordevol informatie en tips. Meld je bovenstaand aan en kijk Focus 2023 terug.

Presentatie: Victor Mids

Duur
1 uur

Je kunt het online event volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar