Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ster Focus 2022: de lijnen zijn open

Tijdens dit online event vanuit Beeld en Geluid hoor je alles over de ontwikkelingen én kansen voor volgend jaar.

De lijnen zijn open 
Het thema dit jaar is ‘de lijnen zijn open’. Van Mies Bouwman tot Paul de Leeuw, van Eén voor Afrika tot 3FM Serious Request… Er is één uitspraak die als rode draad het verleden met het nu verbindt: ‘De Lijnen Zijn Open’! Een tijdloos cliché, dat ontzettend van toepassing is op deze tijd en op Ster in het bijzonder. Want Ster is open. Open over tarieven, open over resultaten en open voor dialoog.  

De presentatie van Focus 2022 is in handen van Shay Kreuger, radio-DJ bij NPO Radio 2, met als speciale gast radio-icoon Frits Spits van NPO Radio 1. 

Programma
  • Ster-directeur Frank Volmer blikt kort terug op 2021 en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen in medialand en bij Ster in 2022.
  • Frans Klein, directeur video bij de NPO, en Jurre Bosman, directeur audio bij de NPO, vertellen meer over het beleid, de ontwikkelingen en de (nieuwe) programmering op NPO Televisie en Radio.
  • Eva Peer, research consultant bij Ster, vertelt kort over de kracht van sonic branding en wat audio voor jouw merk kan betekenen.
  • Salesmanagers Pim van Midde, Sabrina Pieters en Gerben Teela gaan dieper in op marktontwikkelingen, de kansen voor merken rondom topevenementen en het commercieel beleid van Ster in 2022.
​​​​​​​Ook de nieuwe GRP-prijzen worden bekendgemaakt.

​​​​​​​Groet, 
Ster
Presentatie door
Shay Kreuger

Duur
Ca. 50 minuten

Je kunt het online event volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.